Superfly klein  Superfly Partyband, en het is feest!

Je valt van de ene herkenning in de andere met een ultieme 'live band beleving'. Superfly is qua entertainment een lust om naar te kijken en muzikaal van hoog niveau.

De partyband Superfly schittert met een swingende show waarbij stilstaan geen optie is. De band bestaat standaard uit 8 muzikanten: drie zangeressen ondersteund door een stomende ritmesectie. De getalenteerde muzikanten zijn afkomstig van o.a. de conservatoria van Den Haag en Rotterdam. De zangeressen genoten o.a. opleidingen aan de Frank Sanders Academie voor Musical, Nederlands Musical Ensemble en Britse Guilford School . Superfly speelt dansnummers van o.a. Tina Turner, Earth Wind & Fire, Chaka Kan, Stevie Wonder, The Pointer Sisters en vele anderen. Een muzikaal ‘feest der herkenning’ met dansbare klassiekers én hits van deze tijd.

De professionaliteit van de band laat zich ook zien in de spetterende outfits, uitbundige show en strakke band. Superfly speelde over de jaren onder andere op grote bedrijfsfeesten en festivals in line up met een groot scala aan bekende artiesten.Bij feestband Superfly Partyband is stoppen met dansen op alle klassiekers van toen én nu onmogelijk! Prachtige outfits, swingende show en muzikaal geniaal!