Expired FacesClassic rock with a twist. De mannen van the Expired Faces staan bekend om hun veelzijdigheid van: “elektrisch spijkerhard” tot “akoestisch fluisterzacht”.

Dit muzikale gezelschap is in het najaar van 2014 ontstaan op initiatief van Willem Kuijt en Jan Hazenoot.In deze formatie spelen louter ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de muziekscene van Katwijk & omstreken. Het repertoire van the Expired Faces bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60, 70, 80 ,90 en laat zich omschrijven als een reis door de geschiedenis van de popmuziek, kortom een opeenvolging van soul, pop en rock klassiekers met een twist uit vervlogen tijden.

De mannen van the Expired Faces staan bekend om hun veelzijdigheid van: “elektrisch spijkerhard” tot “akoestisch fluisterzacht”. De uitspraak ”control the noise” wordt dan ook veelal opgemerkt.

De band ook een graag geziene gast op festivals. Op oa. Picknickpop (2015), Haringrock (2016), Oranjerock (2017) en Beinsdorp Local Live (2018) liet dit muzikale kwintet een verpletterende indruk achter. Ook bij Woodstock Leiden (WoW) verzorgen zij al jaren een spetterende act.

Kortom the Expired Faces verzorgen een dijk van een muzikale middag/avond, die door menig muziekliefhebber ervaren wordt als een trip door de geschiedenis van de popmuziek!

 

Kijk voor meer informatie op de website.