Bij Brasserie de Poort serveren we het beste uit de zee en méér. We love to share! Good food & good vibes, dat is Brasserie de Poort. 
 
locatie Haven 100 Brasserie de Poort klein
phone Bellen 071 524 0933

 

Brasserie de Poort kleinBij Brasserie de Poort serveren we het beste uit de zee en méér. Ook vegetariërs en vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze oude stadspoort. De vriendelijke bediening bezorgt je een onvergetelijke middag of avond. Good vibes, good food, dát is de Poort. Je kunt bij ons terecht voor een sandwich, maar de gehele dag door kun je ook lekkere gerechtjes en bites met elkaar delen. We love to share!

Visbrasserie de Poort is sinds 1999 gevestigd in een van de laatste twee stadspoorten die het gezellige Leiden nog rijk is. Het interieur sluit naadloos aan bij een stoere visbrasserie. De Chesterfieldbanken en olijfbomen zorgen voor een huiselijke sfeer. Vanuit de brasserie heb je door de grote raampartijen zicht op het water. Is het lekker weer, dan is het ultiem genieten op het zonnige terras. Aanmeren met een boot kan direct voor de deur of laat ons een rondvaart voor je verzorgen.

 

Kijk voor meer informatie op de website.