Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. 

jeanpagne kleinlocatie Nieuwe Rijn 27
phone Bellen 085 877 1500

jeanpagne kleinJeanpagne is een laagdrempelige bistro & aperitiefbar waar u dagelijks vanaf 12:00 uur in een ongedwongen sfeer kunt genieten van pure dagverse producten voor een eerlijke prijs. In de ochtend kunt u terecht voor versgemalen koffie of één van onze losse theeën (zoals verveine, jasmijn of cactusvijg) geserveerd met huisgemaakte madeleines en voor de lekkere trek hebben wij onder meer ook huisgemaakte citroentaart. Tijdens de lunch kunt u kiezen uit in de oven gegatrineerde croques, huisgemaakte soepen, luxe belegde broodjes en meer, om later in de middag of de vooravond aan te schuiven voor steak tartare, coquilles, een kaasplankje of charcuterie met een goed bijpassend glas wijn of gewoon voor een bitterbal met een lekker glas bier.

Ook voor het diner bent u bij Jeanpagne aan het juiste adres, waarbij verse producten en de wisselende seizoenen voorop staan voor zowel de vlees- en visliefhebber als de vegetariër. Jeanpagne schenkt verschillende betaalbare huiswijnen per glas, maar biedt ook een wisselend aanbod duurdere wijnen aan uit de klimaatkast. De sommeliers helpen u vanzelfsprekend bij de juiste keuze en combinatie. 

Jeanpagne is gevestigd in het hartje van Leiden aan de Nieuwe Rijn, waar op woensdag en zaterdag de lokale warenmarkt wordt gehouden. De Nieuwe Rijn vormt bovendien een verbinding tussen de Breestraat en de Haarlemmerstraat, de twee belangrijke winkelstraten van Leiden. Vanuit het voorste gedeelte van de bistro en vanaf het terras heeft u uitzicht op de Koornbrug en het Stadhuis. Het terras heeft in de middag en avond zon, maar ook binnen is er veel natuurlijk licht via het glas in lood-plafond in de oorspronkelijke binnentuin.

 

Kijk voor meer informatie op de website.